christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Marleen en Jack

Succesverhaal door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 17:13
Hoewel Jack (30) en Marleen (23) eerst allebei op een andere datingsite ingeschreven stonden, kwamen ze na enige tijd toch op Funky Fish terecht, aangezien ze allebei hun relatie met God belangrijk vinden. Marleen vertelt: "Ik hoopte dat ik via deze weg een jongen zou vinden met wie ik een relatie kon aangaan."

Datzelfde bedacht Jack ook: "Ik wilde een mooi contact krijgen met een meisje dat ook naar de kerk gaat. En bij de eerste was het meteen raak."

Mooi berichtje

Tijdens Jacks zoektocht langs de aktes kwam hij langs die van Marleen. “Ik heb lang nagedacht wat ik daarmee aan moest. Ik ben nog wel verder gaan zoeken, maar ik kwam al gauw weer op Marleens profiel uit. Toen heb ik haar een mooi berichtje gestuurd.”
Marleen had Jacks akte ook al langs zien komen en kreeg toen opeens een berichtje van hem. “Hij zei daarin dat mijn profiel hem aansprak en dat hij geïnteresseerd was. Als ik dat ook was, wilde hij me wel beter leren kennen.”

Jack en Marleen raakten al snel aan de praat en vonden het na drie weken hoog tijd voor een afspraakje. “Hij kwam me halen met zijn boot, omdat het zulk mooi weer was! Dat kon niet beter. We hebben heerlijk ontspannen gevaren en veel gekletst. Na een middagje varen waren we elkaar nog niet zat, dus brachten we de boot weg en gingen we naar de bioscoop. Eerst dacht ik: ‘Wat moet ik hiermee?’ Toen ik hem in echt ontmoette, zag ik veel goede kanten van hem en was ik benieuwd wat er nog meer achter zat. Hij zag er mooi uit!”
Jack: “Ik had het online nog niet echt door dat het zo ging verlopen. Er zit in Marleen erg veel diepte die ik niet zag in de anderen en ze ziet er erg mooi uit.

Iemand nodig

Na zo’n goede start duurde het niet lang of het was ‘aan’. Marleen en Jack wilden allebei graag door met elkaar. Beide hebben God bewust bij hun zoektocht betrokken en zien daarom ook hun relatie als een geschenk van Hem. Marleen: “Ik denk wel dat God dit heeft geleid, ik heb ervoor gebeden. Toen ik Jack ontmoete merkte ik ook dat ik iemand als hem nodig had, ook met betrekking tot het geloof.”

Omdat het bootje op hun eerste date zo goed was bevallen, gingen Jack en Marleen nadenken over het huwelijksbootje. Rond Pasen 2011 ging Jack op zijn knieën en na het jawoord van Marleen toverde hij toepasselijk genoeg een groot chocolade-ei achter zijn rug vandaan. Vrijdag 2 maart zijn Jack en Marleen getrouwd.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Miryam en Ard  Ard&Miryam ©
Succesverhaal - Miryam en Ard
Succesverhaal - Dagmar en Roland Copyright unknown ©
Succesverhaal - Dagmar en Roland
Succesverhaal – Mirjam en Maarten Copyright unknown ©
Succesverhaal – Mirjam en Maarten
Reacties (1)
  • Wat leuk zeg! smiley

    Geniet van jullie wittebroodsweken en ik wens jullie een héél mooie tijd samen!
    Blauwtje | 15-03-2012 | 19:18 | NL