christelijke datingsite en community

Succesverhaal – Mirjam en Maarten

Succesverhaal door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 17:07
“Leuke meid! Die wil ik wel leren kennen!”, denkt Maarten als hij de profielfoto van Mirjam ziet op FunkyFish.nl. Hij stuurt een flesje, maar er komt geen reactie terug. Hij stuurt een flesje, maar er komt geen reactie terug. Waarom Mirjam dat eerste berichtje aan zich voorbij laat gaan is een raadsel. Als ze maanden later via een omweg alsnog op de akte van Maarten uitkomt, laat ze direct een berichtje achter. Maarten geeft het nog een kans en schrijft terug.

Mirjam (27) werkt bij een maatschappelijke opvang en doet de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Als één van haar vriendinnen haar vertelt over FunkyFish.nl wordt ze ook nieuwsgierig. Het duurt dan nog wel een half jaar voordat ze zichzelf inschrijft op de site. Maarten (31) is financieel adviseur en wordt door zijn schoonzus op FunkyFish.nl geattendeerd.

Jammer

Mirjam kan zich niet meer herinneren dat ze al eerder een flesje van Maarten heeft gekregen. “Achteraf dacht ik wel: Jammer! Ik had hem best wel een half jaar eerder al willen ontmoeten! We waren allebei al een tijdje actief op FunkyFish.nl voordat we elkaar tegenkwamen. We hadden ook allebei al verschillende dates gehad, maar de ware zat daar niet tussen.”

Maarten heeft inmiddels ook contact met een andere dame maar besluit toch werk te maken van zijn contact met Mirjam en vraagt haar mee uit. Mirjam ziet een date met Maarten wel zitten. Ze spreken af om te gaan wandelen bij Berg en Bos in Apeldoorn. Na de wandeling belanden ze op een terrasje in de zon. Hun date eindigt pas ’s avonds na een etentje bij de Italiaan.

Onder de indruk

Op hun tweede date ontmoeten Maarten en Mirjam elkaar in Burgers Zoo. Daar springt de vonk over. Er is duidelijk sprake van wederzijdse aantrekkingskracht en ze hebben erg leuke gesprekken onderling. Allebei denken ze: “Dit kan wel eens wat worden.” Er volgt een derde afspraakje. Na wat heen en weer gesms’t te hebben, nodigt Maarten Mirjam uit om bij hem te komen eten. Mirjam: “Hij had heerlijk uitgebreid gekookt. Daar was ik best van onder de indruk.”

Als Maarten haar wil voorstellen aan zijn ouders weet Mirjam dat het goed zit tussen hen. Hun relatie ontwikkelt zich daarna in een rap tempo. Ze genieten van elkaars gezelschap en hun gezamenlijke contacten met familie en vrienden. Beiden hebben ze nog steeds bijzondere herinneringen aan hun picknicks op de hei, de lange strandwandelingen die ze in die tijd maakten en hun vakanties naar Egypte.

Zonnige dag

Mirjam: “Wat ik leuk vind aan Maarten? Hij is zorgzaam, zelfverzekerd en zelfstandig. Maarten:”Ik vind Mirjam grappig, soms een tikkeltje naïef en ze heeft een mooie blik in haar ogen. We herkennen veel in elkaar en vullen elkaar goed aan. Onze karakters komen wel een beetje overeen.”

In hun eerste jaar samen zoeken Maarten en Mirjam elkaar vooral op in de weekenden. Omdat studie, werk en relatie moeilijk te combineren zijn, gaan ze in augustus 2010 samenwonen en er worden trouwplannen gemaakt. Op 30 september 2011 is het zover. Na maanden van voorbereiding stappen Maarten en Mirjam op een prachtige zonnige en warme dag in het huwelijksbootje.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Dagmar en Roland Copyright unknown ©
Succesverhaal - Dagmar en Roland
Succesverhaal - Janneke en Ale-Wim Copyright unknown ©
Succesverhaal - Janneke en Ale-Wim
Succesverhaal – Marije en Gerco Copyright unknown ©
Succesverhaal – Marije en Gerco
Reacties (1)
  • Aaah *smelt*

    Het is toch nog goed gekomen, ondanks dat op mysterieuze wijze verdwenen flesje!

    Maak er wat moois van M&M! smiley
    Blauwtje | 22-01-2012 | 00:24 | NL