christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Marit en Mark

Succesverhaal door , , Reacties: 2, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 16:45
Omdat haar broer en zijn vrouw elkaar hadden gevonden via FunkyFish.nl, wilde Marit ook wel eens een kijkje nemen op de site. Ze werd lid en ging als eerste op zoek naar bekenden. Zo vond ze Mark. Zijn achternaam kwam haar bekend voor. Marit bleek Marks vader te kennen via de activiteiten in haar kerk. De kerk die Mark bezoekt, komt voort uit dezelfde gemeente. Marit had wel eens iets over Mark gehoord, maar ze had hem nog nooit ontmoet.

Bezoek

Mark had zich uit nieuwsgierigheid aangemeld op FunkyFish.nl. Toen hij zag dat Marit zijn profiel had bezocht, stuurde hij haar een flesje waarin hij vroeg of ze vond dat hij een interessant profiel had. Dat kon Marit alleen maar bevestigen.

Lange gesprekken

Mark en Marit bleven elkaar mailen en na twee weken spraken ze af voor hun eerste date. Nog voor ze elkaar hadden gezien, waren ze al verliefd geworden. Op hun eerste afspraakje hadden ze lange gesprekken. Mark en Marit bleken meteen al enorm goed met elkaar te kunnen praten en elkaar goed aan te voelen. Allebei hadden ze het gevoel hun soulmate gevonden te hebben. Aan het eind van hun eerste date volgde een eerste kus.

Niets liever

Na hun eerste ontmoeting wilden Mark en Marit hun verliefdheid eigenlijk nog geheim houden voor hun familie. Dat lukte niet. Aan hun gezichten was overduidelijk te zien dat ze verliefd waren. Ze wilden dan ook niets liever dan elkaar zo snel mogelijk weer zien. Maar het duurde nog anderhalve week voordat het hen lukte om een tweede afspraakje te maken. Mark haalde Marit die avond op bij haar ouders en vroeg hen keurig of hij hun dochter mee uit mocht nemen. Marits moeder was toen natuurlijk ook meteen verkocht.

Onafscheidelijk

Vanaf hun tweede date waren Mark en Marit onafscheidelijk. Omdat Marit op dat moment nog geen rijbewijs had, was Mark degene die doordeweeks bijna elke avond 40 kilometer reed om Marit te zien. In het weekend ging Marit vaak bij Mark logeren.

Naar het park

Na anderhalf jaar verkering reisden Mark en Marit af naar Antwerpen voor een concert van Marco Borsato. Ze besloten er een dagje uit van te maken. Mark was die hele dag erg afwezig en stil. Marit baalde daar een beetje van en wilde weten wat er aan de hand was. Niks, antwoordde Mark telkens. Maar Marit vond echt dat hij de hele dag wat ‘down’ was. En ze vond het toch ook wel gek dat hij steeds naar het park wilde, terwijl ze hadden afgesproken om de stad te gaan bekijken en te gaan winkelen. Een park hadden ze thuis ook wel.

Geschikt moment

Ondanks Marks afwezigheid genoten ze ’s avonds samen van het concert. Toen ze na afloop weer samen in de auto stapten om terug naar huis te rijden, haalde Mark plotseling een doosje uit zijn zak en vroeg Marit ten huwelijk. Hij zei erbij dat hij haar al eerder die dag had willen vragen, maar steeds geen geschikt moment kon vinden. Dat moment was nu alsnog gekomen. Marit was heel blij met zijn vraag en antwoordde met: Ja!

Huwelijksbootje

Op 4 juni 2010 zijn Mark en Marit in het huwelijksbootje gestapt. Het was een sprookje voor hen. Het mooiste moment was de trouwdienst, die ze als heel bijzonder hebben ervaren. Samen met familie en vrienden werd het een onvergetelijke dag. Voor Mark en Marit was het de dag van hun leven. En inmiddels zijn ze alweer 4 jaar heel gelukkig samen.


Op verzoek van deze twee vissen zijn de namen Mark en Marit gefingeerd.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Marieke en Robert  Copyright unknown ©
Succesverhaal - Marieke en Robert
Succesverhaal - Cornelie en Jan-Willem Copyright unknown ©
Succesverhaal - Cornelie en Jan-Willem
Succesverhaal - Nayomi en Gerard Copyright unknown ©
Succesverhaal - Nayomi en Gerard
Reacties (2)
  • van harte Gods zegen toegewenst voor jullie samenzijn
    skoets | 30-11-2011 | 18:52 | NL
  • Wat leuk Mark & Marit smiley Wens jullie nog vele gelukkige jaren samen natuurlijk!
    Blauwtje | 28-11-2011 | 12:25 | NL