christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Nayomi en Gerard

Succesverhaal door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 16:10
Gerard (24): “Ik heb niet echt een christelijke vriendengroep en ik wilde toch wel graag een gelovige vriendin. Mijn nichtje zat op FunkyFish.nl, mijn broer heeft er zijn vrouw vandaan en ook twee vrienden. Ik dacht: 'het kan dus toch.'

Dus ik meldde me aan op FunkyFish.nl, ik heb er zo’n vier jaar gezeten en één keer eerder heb ik een relatie via Funky Fish gehad. Dat was twee keer drie weken, dus dat was het niet echt. Ik had er ook niet echt zoveel zin meer in, maar toen ik in de zomer van 2009 terug was van vakantie, ging ik nog eens kijken en toen kwam ik het profiel van Nayomi tegen.”

Nayomi (20): “Ik had eens iets over deze datingsite in de Visie zien staan en mijn moeder wees me er ook een keer op, dus ik heb me toen maar aangemeld op de datingsite. En ja, ik zag dat Gerard heel vaak op mijn profiel kwam kijken, maar hij liet nooit iets achter. Hij kwam ook op heel gekke tijden, half één ’s nachts enzo. Daar wilde ik wel meer van weten!”
Nayomi werd nieuwsgierig van die zwijgzame bezoeker en stuurde hem zelf een berichtje. Op dat moment had Nayomi al twee relaties via Funky Fish achter de rug.
Gerard: “Je stuurde in dat eerste berichtje meteen je 06-nummer!”
“Nietes” , zegt Nayomi meteen. “Dat was in het tweede berichtje!”
Nayomi: “Ik was wel een beetje afwachtend, maar toch stuurde ik ook wel eens een berichtje als ik op een leuk profiel kwam. Gerard vroeg ik meteen naar zijn mailadres.”
Gerard: "We hebben toen heel veel gepraat op msn en gemaild, vaak tot ’s avonds laat.”
Nayomi: “Dat duurde niet zo lang, twee of drie weken ongeveer, maar het voelde veel langer. Het klikte gewoon meteen.”

Gerard wilde graag snel afspreken. Toen ze eenmaal een datum hadden staan, vroeg hij of hij toch niet eerder langs kon komen. “Zolang kon ik niet wachten! Ik was gewoon benieuwd en ik dacht: zo worden de zenuwen alleen maar meer!”
Het eerste afspraakje was op een maandagavond, Gerard kwam vanuit Veenendaal naar Hattem toe om bij Nayomi thuis iets drinken. Ook gingen ze ergens in de buurt in het bos wandelen.
“Het was donker en dat was niet echt slim”, vertelt Gerard. “Want ik kende het daar niet en jij was de weg kwijt. Maar we kwamen er wel uit, het duurde alleen even.”
Sinds die avond was het aan.
“Ja, dat was wel snel”, zeggen ze allebei. “Maar het voelde gewoon goed, het ging vanzelf. We zeiden: ‘Waarom zouden we het uitstellen?’ We hebben ook wel tegen elkaar gezegd: dit is echt door God geleid.”

Toen Nayomi daarna thuis kwam, zei ze tegen haar ouders: "Dit is de jongen!"
Ze vroeg God of Gerard de ware mocht zijn, want dat wilde ze heel graag. En ja, dat het echte liefde bleek te zijn én dat Nayomi en Gerard van tempo houden, blijkt wel uit het feit dat Gerard na een half jaar een huwelijksaanzoek deed. “Onze ouders zagen wel dat het geen bevlieging was. Een jaar lang hebben we de bruiloft voorbereid en in april 2011 zijn we getrouwd. Het was een prachtige dag, als ik terugkijk zou ik niets anders gedaan willen hebben.”

Terug naar de begintijd van het stiekem aktes kijken. Gerard: “Ik vond je verhaal interessant, dat je van reizen en koken hield. Maar ja, ik stuurde geen berichtje. Als jij dat niet had gedaan, was het er denk ik ook wel van gekomen.”
Nayomi: “Maar jij had bijna geen informatie op je profiel, dus ik was wel nieuwsgierig naar wie je was. En ja, je was blank. Zoiets zocht ik ook wel, al was ik op dat moment niet op zoek naar een vriend.”
Gerard: “En jij bent bruin, dat sprak mij aan. Vroeger had ik al wel eens gedacht: ik wil wel een getinte vriendin.”
Nayomi, die in Sri Lanka geboren is: “Nou, dat is je dan mooi gelukt!”
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Cornelie en Jan-Willem Copyright unknown ©
Succesverhaal - Cornelie en Jan-Willem
Succesverhaal – Jacquelien en Wouter Copyright unknown ©
Succesverhaal – Jacquelien en Wouter
Succesverhaal - Paula en Eddy Eddy&Paula ©
Succesverhaal - Paula en Eddy
Reacties (1)
  • Wat kan de liefde toch heerlijk sprankelend zijn!

    Veel geluk jullie beidjes! smiley
    Blauwtje | 17-10-2011 | 15:10 | NL