christelijke datingsite en community

Succesverhaal – Jacquelien en Wouter

Succesverhaal door , , Reacties: 3, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 15:40
Het eerste wat Jacquelien opvalt aan Wouter is zijn profielfoto. Op die foto is Wouter te zien, achteroverhangend op een wipkip. Lekker gek, daar houdt Jacquelien wel van. Ze besluit een flesje te sturen. Al gauw volgen er meer berichtjes. Wouter schrijft Jacquelien onder andere over een optreden met zijn drumband. Jacquelien heeft zelf ook lange tijd in een drumband gezeten. Niet veel later spreken ze af voor een date.

Wereldgerecht

Jacquelien: "Op onze eerste date zou ik voor Wouter koken. Ik had een Knorr Wereldgerecht gemaakt voor 3 tot 4 personen, dus ik dacht dat ik wel eten over zou houden. Na een bordje zat ik al vol, maar meneer at maar door. Hij heeft de hele pan leeggegeten! Blijkbaar had ik lekker gekookt. Ik wist ook meteen dat hij veel kan eten, haha! We hadden een gezellige avond, maar het was voor ons allebei duidelijk dat het alleen bij gezellig zou blijven. Een speciale klik was er niet."

Nacht Zonder Dak

Wouter: "Vóór onze date hadden we het al gehad over de actie Nacht zonder Dak (nachtje buiten slapen voor het goede doel), georganiseerd vanuit mijn kerk. Daar was Jacquelien erg enthousiast over. Hoewel we na onze date wisten dat het in principe niets zou worden tussen ons, wilde Jacquelien nog wel graag meedoen aan Nacht zonder Dak. Zo gezegd, zo gedaan. We hebben die nacht maar 2 uurtjes geslapen, en ik dacht: eigenlijk toch wel een leuk meisje, die Jacquelien! Maar Jacquelien had die gevoelens nog niet voor mij."

Sterren kijken

Jacquelien: "Wouter had wel verteld dat hij mij leuk vond, maar ik wist het allemaal nog niet zo. Na Nacht zonder Dak hebben we nog een paar keer afgesproken. Toen we op een avond mijn hond aan het uitlaten waren, stonden we even op een pleintje naar de sterren te kijken. Ik wist toen dat ik wel een relatie wilde met Wouter en vroeg hem: “Wouter wil je niet iets vragen?” Toen heeft Wouter mij verkering gevraagd. Dat was op 14 oktober 2009."

Wouter: "Onze relatie is erg fijn. We hebben eigenlijk nooit ruzie. Soms wel irritaties, maar die zijn meestal snel weer over. Dit jaar zijn we samen met een Beter-uit groepsreis mee geweest naar Turkije. Ook een goede test voor onze relatie, haha! We waren met een enorm leuke groep en hebben daar een heerlijke tijd gehad."

Een kadootje

Jacquelien: "Op 8 oktober 2011 hadden we een reünie van de vakantie. We gingen wokken in Amersfoort. Ik ging even wat eten halen. Toen ik terug kwam met mijn bordje eten lag er ineens een kadootje voor mij op tafel. Dat heb ik snel uitgepakt. Er zat een supermooie ring in. Wouter is toen voor mij op de knieën gegaan en heeft me ten huwelijk gevraagd. Mijn antwoord was natuurlijk ja! Het was voor mij echt een verrassing, maar over mijn antwoord hoefde ik niet te twijfelen.
We voelen dat God ons bij elkaar heeft gebracht. We hebben het erg fijn samen en voelen dat we voor elkaar gemaakt zijn. We kunnen alles bespreken, met elkaar huilen en lachen. Het belangrijkste vinden we dat we het geloof met elkaar kunnen delen. We vinden het heerlijk om over God te praten en hem te prijzen. Ook in muziek kunnen we veel kwijt aan God. Dat is heel erg fijn."

Wouter: "Nu zijn we verloofd en supergelukkig samen. We danken God voor zijn goedheid. Een datum voor onze bruiloft hebben we nog niet. Jacquelien is bijna klaar met haar opleiding. Daarna gaan we op zoek naar een huisje en naar een datum. We kijken er erg naar uit!"
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Nayomi en Gerard Copyright unknown ©
Succesverhaal - Nayomi en Gerard
Succesverhaal - Paula en Eddy Eddy&Paula ©
Succesverhaal - Paula en Eddy
Succesverhaal - Mirjam en Anja  Copyright unknown ©
Succesverhaal - Mirjam en Anja
Reacties (3)
  • Gefeliciteerd! Superleuk!
    Sandman | 31-10-2011 | 21:40 | NL
  • Gefeliciteerd met jullie verloving! smiley

    Wens jullie een mooie tijd samen!
    Blauwtje | 31-10-2011 | 19:46 | NL
  • Kom ik jullie ineens hier tegen! Leuk! Heel veel geluk en zegen samen.
    Alexander | 31-10-2011 | 11:03 | NL