christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Paula en Eddy

Succesverhaal door , , Reacties: 2, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 15:36
Nooit eerder waren ze in elkaars vaarwater terechtgekomen. Toch zwommen Eddy en Paula allebei al wat jaartjes rond op Funky Fish toen ze elkaar vorig jaar voor het eerst ontmoetten. Via een blog kwamen ze met elkaar in contact. Na nog een krabbel, een paar flesjes, wat sms’jes en drie dates sloeg de vonk over.

Contact

Paula: "Als redactielid van Funky Fish nam ik normaal gesproken dagelijks een kijkje op de site. Eind mei vorig jaar was ik net terug van vakantie toen ik na een week weer eens inlogde. Die avond viel de blog van Eddy me op door de titel: ‘Ik zoek...een cliché’. Nadat ik de blog op de voorpagina had gezet, krabbelde ik plagend in zijn gastenboek: 'Goh, ik zie hier niks van dat clicheloze lijstje terug!' Daar bedoelde ik eigenlijk verder niks mee.
Eddy: "Als reactie op Paula’s krabbel in mijn gastenboek stuurde ik haar een flesje. Daarin stond niet echt een superdeluxe openingszin. Ik had een nieuwe akte geschreven en ik vroeg haar of ze daar wat eerlijke, vrouwelijke feedback op kon geven.

Eerste date

Eddy: "Ik vond dat ik best al had laten merken dat ik haar wel leuk vond, dus ik had zoiets van: ‘Laat jij maar eens beginnen over de eerste date.’ Dus ik bleef gewoon braaf flessen sturen, expres zonder op een date aan te sturen."
Paula: "Er kwamen meer flesjes en meer vragen, die ik allemaal braaf beantwoordde. Van het mailen kreeg ik al snel genoeg, dus waarom niet een keer afspreken? Begin juni spraken we af op het terras van een café aan het IJ in Amsterdam."
Eddy: "Ik was 7 minuten te laat, zij 10. Dat heb ik pas maanden later verteld."

Liefde op het tweede gezicht

Paula: "Liefde op het eerste gezicht was het niet, al vond ik hem meteen een leuke kerel. Onze eerste date was heel gezellig en relaxed. Reden genoeg om nog een tweede keer af te spreken. Ik dacht in eerste instantie dat er uit ons contact in ieder geval een leuke vriendschap zou kunnen ontstaan. Toen bleek het liefde op het tweede gezicht te zijn."

Klein vonkje

Eddy: "Buiten haar rode haar waren er geen 'red flags', dus ik dacht: ‘Laten we maar eens op tweede date gaan!’ We zagen elkaar twee weken later op een ‘ZOOmeravond’ in Artis. Het was er helaas regenachtig en koud. Onder de nep-sterrenhemel in het planetarium van Artis sloeg een klein vonkje over."
Paula: "De maandag na onze tweede date kreeg ik een mailtje: 'Er is zaterdag een baby-zeeleeuw geboren in Artis! Hoe hebben we dat nou kunnen missen?' 'Jij houdt toch niet zo van baby’s?', reageerde ik. 'Nee, maar er is wel een babe die ik steeds leuker begin te vinden!', reageerde hij. Slik!"

Zoenen bij zonsondergang

Paula: "Date drie was op de Dam. 'Bij welke duif sta jij?', sms’te ik die avond. 'Bij die grijze', schreef Eddy terug. Het was een warme zomeravond eind juni. We aten wat op een terrasje aan de gracht en liepen daarna langs het water richting het Vondelpark. Na een glimp te hebben opgevangen van het openluchtcabaret, dronken we een wijntje op het loungeterras van het Filmmuseum. Daar sloeg voor mij de vonk over. Bij ondergaande zon zoenden we elkaar voor het eerst. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en nog steeds verliefd."

Haar glimlach en zijn ogen

Eddy: "Haar glimlach is fantastisch en ze heeft zo'n positieve invloed op de wereld om haar heen. Ik vind het heerlijk om soms gewoon naar haar te kijken als ze bijvoorbeeld de weg vraagt."
Paula: "Wat ik leuk vind aan hem: zijn ogen, zijn stem, zijn humor en zijn hoffelijkheid. Dat laatste is in de loop van de tijd natuurlijk wel wat minder geworden smiley Maar nog steeds draagt hij af en toe m'n tas of de boodschappen. En als hij m'n hand vasthoudt als we ergens rondwandelen, moet ik af en toe nog terugdenken aan onze eerste dates. Ik heb altijd gedacht dat een relatie moet zijn als thuiskomen, en zo voelt het ook."

Reclame

Paula: "We zijn wandelend reclamemateriaal voor Funky Fish! En ik denk erover om een paar goudvissen te adopteren."
Eddy: "En die mag ze dan zelf lekker verzorgen. Verder hopen we voorlopig nog wel even op Funky Fish te blijven rondhangen!"

Heb jij ook dankzij Funky Fish nieuwe vrienden gemaakt of een relatie gevonden? Laat het ons weten!
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal – Jacquelien en Wouter Copyright unknown ©
Succesverhaal – Jacquelien en Wouter
Succesverhaal - Mirjam en Anja  Copyright unknown ©
Succesverhaal - Mirjam en Anja
Succesverhaal – Nelianne en Frank Frank&Nelianne ©
Succesverhaal – Nelianne en Frank
Reacties (2)
  • Nice catch, mister Ed smiley smiley
    skoets | 09-09-2011 | 00:58 | NL
  • Ooh, funky stuff!
    Blauwtje | 07-09-2011 | 16:26 | NL