christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Rian en Johan

Succesverhaal door , , Reacties: 3, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 14:58
Het is de dag voor Oud en Nieuw. Na een dagje meegeholpen te hebben met de jaarlijkse oliebollenactie van de kerk gaat Rian op huis aan. Het is rond middernacht als ze thuiskomt. Voordat ze gaat slapen, zet ze nog even haar computer aan om op Funky Fish te kijken. Ene Johan heeft haar profiel bekeken. Rian laat een berichtje achter in zijn gastenboek en wenst hem een goede jaarwisseling. Johan zet ook een berichtje met nieuwjaarswensen in haar gastenboek. Op 1 januari 2010 stuurt Rian hem een eerste flesje.

Uit eten

Nadat ze twee weken flesjes heen en weer hebben gestuurd, vraagt Johan of Rian met hem uit eten wil. Rian twijfelt, maar stemt uiteindelijk toch toe. Johan stuurt haar meteen zijn mobiele nummer. Rian wacht nog even met het geven van het hare. Ze wil eerst wel eens weten wat voor vis ze aan de haak heeft geslagen.

Zenuwen

Op de dag van haar date met Johan moet Rian eerst nog werken. Daarna heeft ze met haar tante afgesproken om te gaan winkelen. Het is druk in de stad en het wachten bij de kassa duurt vreselijk lang. Tijd om zenuwachtig te zijn voor haar afspraakje met Johan heeft Rian daarom nauwelijks. Ze haast zich naar huis, springt onder de douche, kleedt zich om en vertrekt snel richting het restaurant waar ze met Johan heeft afgesproken. Hij staat al op haar te wachten.

Lieve lach

“Wat een leuke meid!”, denkt Johan als hij Rian ziet. “Leuk gekleed en wat lacht ze lief!“ Ze gaan aan tafel en raken in gesprek. Rian vindt dat Johan wel wat veel praat. Maar al snel komt ze erachter dat ze hem toch wel leuk vindt. Ze besluit hem de dag na hun date toch maar een sms’je te sturen. Na een week sms-contact nodigt Rian Johan uit om bij haar thuis langs te komen. Het wordt weer een gezellige avond. Reden genoeg voor Rian om Johan aan het eind van de avond een eerste kus te geven. Het is ‘aan’ tussen hen.

Met vijf mannen op stap

Jammer genoeg heeft Rian al vakantieplannen gemaakt. Vier weken later vertrekt ze met vijf vrienden naar Zweden. Haar vriendinnen hebben het laten afweten en dus gaat Rian als enige vrouw met vijf mannen op stap. Nu de plannen eenmaal gemaakt zijn, vindt Johan dat ze gewoon moet gaan. Na een paar dagen Zweden keert Rian weer huiswaarts. Bij thuiskomst vliegt ze meteen in Johan’s armen.

Ideaal

In Rian heeft Johan de ideale vrouw gevonden. Hij vindt haar spontaan, lief, vrolijk en zorgzaam. Rian houdt van Johan vanwege zijn humor, maar ook omdat hij lief en zorgzaam is en haar altijd weet op te beuren wanneer dat nodig is. Hij is er voor haar in vrolijke en verdrietige tijden. Dat ze elkaar via internet hebben ontmoet, speelt geen rol. Als het goed voelt, maakt het immers niet uit hoe je elkaar hebt gevonden, vinden ze. Het is voor hen allebei al snel duidelijk dat ze samen verder willen.

Bij kaarslicht

In oktober 2010 vraagt Johan zijn schoonvader om de hand van Rian. En zo komt het dat op een avond kort daarna Rian nietsvermoedend de televisie heeft aangezet om voetbal te kijken, terwijl Johan wat afwezig naast haar zit. Hij heeft heel andere dingen aan zijn hoofd. Bij kaarslicht en een wijntje gaat Johan even later op zijn knie en vraagt Rian ten huwelijk. Rian zegt volmondig ja. In september gaan ze trouwen. Ze kijken erg uit naar hun bruiloft. En ze wensen andere visjes op FunkyFish.nl toe dat ze ook de liefde van hun leven mogen vinden.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Liezz en Meertje Liesbeth&Meertje ©
Succesverhaal - Liezz en Meertje
Succesverhaal - Annemarie en David David&Annemarie ©
Succesverhaal - Annemarie en David
Succesverhaal - Naomi en Quirien Quirien&Naomi ©
Succesverhaal - Naomi en Quirien
Reacties (3)
  • Je komt vast zachter aan bij de landing dan bij vliegensmiley

    Veel geluk en Liefde samensmiley
    Pedro | 21-07-2011 | 09:21 | NL
  • Wat geweldig! smiley
    Blauwtje | 14-07-2011 | 17:30 | NL
  • Heel erg leuk om te lezen! Geniet van jullie voorbereidingen smiley
    Marjolein | 13-07-2011 | 19:38 | NL