christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Fernanda en Ynze

Succesverhaal door , , Reacties: 2, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 14:26
“Wat heb jij een exotische naam!” Met deze openingszin trekt Ynze begin dit jaar de aandacht van Fernanda op FunkyFish.nl. Zij heeft zich net ingeschreven op de datingsite. Ynze is zelf al een tijdje lid. Aanvankelijk deed hij niet zoveel met zijn account, maar inmiddels heeft hij al een paar jaar regelmatig contact met andere vissen. En dan ontmoet hij Fernanda. Hij valt niet alleen voor haar naam, maar ook voor haar ogen.

Toevallig

Eind februari, ruim een maand na het eerste flesje, gaan ze voor het eerst daten. Ze gaan wat drinken in Zwolle. Dat is zo gezellig dat ze daarna besluiten ook nog samen uit eten te gaan. Op die eerste date komen ze onderweg Fernanda's moeder tegen, die ook 'toevallig' in Zwolle moet zijn. Ze probeert nog weg te duiken achter een reclamebord, maar Fernanda heeft haar dan natuurlijk al gespot.

Afscheidskusje

Na een geslaagde middag en avond lopen Fernanda en Ynze samen terug naar het station.
Fernanda: “Ik kreeg een afscheidskusje toen Ynze de trein terug naar huis nam.”
Ynze: “Was dat op onze eerste date? Dan vond ik je toen al erg leuk.”

Heel knap

Na dat eerste afspraakje gaan er een paar weken voorbij voordat Fernanda en Ynze elkaar weer zien. Ondertussen hebben ze veel contact. Ynze belt Fernanda bijna iedere avond. Zij houdt van zijn humor en zijn vaste vertrouwen op God. Het is voor haar duidelijk dat ze daar naar zoekt. Hij vindt haar een enorm stoere meid, die sterk in haar schoenen staat en lekker direct is.
Ynze: “En ze is heel knap!”
Fernanda: “Niet zo overdrijven... Jij bent ook heel knap.”

Reacties

De mensen om Fernanda en Ynze heen reageren wisselend op hun relatie. Fernanda's moeder is in eerste instantie niet echt blij met de internetrelatie van haar dochter. Want wat moet ze nou met een jongen die helemaal uit Rotterdam komt? Nu ze Ynze ontmoet heeft, denkt ze daar anders over. Voor de rest krijgt Fernanda vooral enorm positieve reacties van iedereen. De meeste mensen in Ynzes omgeving weten dat hij lid is van Funky Fish. Zijn twee broers zijn inmiddels ook lid geworden.

Leuke vis

Binnenkort gaan Ynze en Fernanda samen een weekend naar Antwerpen. Verder zien ze wel wat de toekomst hen brengt. Ze zouden het super vinden om die samen te mogen delen. Aan andere vissen op de site willen ze nog het volgende kwijt:
Fernanda: “Trek je niets aan van hoe je omgeving over jouw dates of plannen denkt. Ook al is het je moeder, die kan er ook wel eens naast zitten.”
Ynze:” Als je een leuke vis ziet, niet te lang wachten. Het zou zonde zijn als je achter het net vist.”

Het goudvis maandabonnement dat Fernanda en Ynze voor hun succesverhaal krijgen, willen ze verloten onder degenen die hieronder een reactie plaatsen.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Naomi en Quirien Quirien&Naomi ©
Succesverhaal - Naomi en Quirien
Succesverhaal - Erik en Danielle  Erik ©
Succesverhaal - Erik en Danielle
Succesverhaal - Rebekka en Robert Copyright unknown ©
Succesverhaal - Rebekka en Robert
Reacties (2)
  • Hey, leuk verhaal tot nu toe zeg!! Op naar het succes in de toekomstsmiley Ik wens jullie iig alle goeds en veel liefde toe!
    Dorine | 11-06-2011 | 18:47 | NL
  • Oeh, heerlijk verhaal! Daten loont smiley

    Veel plezier & een goede tijd samen!
    Blauwtje | 01-06-2011 | 16:18 | NL