christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Erik en Danielle

Succesverhaal door , , Reacties: 3, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 14:23
Erik, alias Erik, is op 12 november 2006 volop aan het chatten op FunkyFish.nl. Samen met een vriend is hij mensen aan het ronselen voor een leuk uitje. De werkwijze daarbij is als volgt: Na een snelle scan van een profiel, wordt besloten of ze de betreffende vis gaan overhalen om naar het uitje te komen. Ook Danielle, die het aquarium voor het eerst bezoekt, wordt uitgenodigd door Erik, maar besluit niet naar het uitje te gaan. En dat geldt voor meer genodigden. Uiteindelijk belandden Erik en zijn vriend met z'n tweeën in de kroeg.

De gulden middenweg

Ondanks het geflopte uitje blijven Danielle en Erik contact houden. Na twee weken raakt het geduld van Erik op en vraagt hij Danielle of ze het leuk zou vinden om in Haarlem wat te gaan drinken. Qua lokatie is Haarlem wat Erik betreft de gulden middenweg. Hoewel het voor Danielle twee uur reizen is, gaat ze toch op het voorstel van Erik in. Zelf hoeft hij maar een half uurtje te reizen en hij vindt een afspraakje in Haarlem daarom een prima plan. Tijdens de date is Danielle in het begin erg stil, maar toch blijken zij en Erik elkaar erg leuk te vinden.

Patat en chocola

Op 12 december 2006 krijgen Danielle en Erik officieel verkering. Het is voor hen allebei al heel snel duidelijk dat ze voor elkaar bestemd zijn. Erik had iemand nodig die structuur aan z'n leven gaf en Danielle had iemand nodig die rationeel kon denken in moeilijke tijden. Ze hebben veel met elkaar gemeen. Zo houden ze allebei heel erg van patat en chocola.

Nog een keer

Na allebei 15 kilo te zijn aangekomen in anderhalf jaar tijd besluiten ze zich te verloven. Op 4 juni 2009 gaat Erik op z'n knietjes, maar schiet Danielle in de stress. Erik wordt 'vriendelijk' verzocht om haar de volgende ochtend nog een keer te vragen. Nu is Erik de moeilijkste niet. En dus staat hij de volgende ochtend met een ontbijtje en een ring naast het bed van Danielle. Na veel gegiechel en gelach zegt Danielle toch ‘ja’.

Spek

Het is natuurlijk wel zo fijn als zowel Erik als Danielle wat kilootjes kwijtraken voor hun trouwerij. Het lukt hen allebei om weer op een gezond gewicht te komen. En om de periode van snaaien helemaal af te sluiten, kopen ze een dwergkonijntje, dat ze, heel toepasselijk, Spek noemen.

Mooiste dag

Vanwege ingewikkelde familieperikelen is hun verlovingstijd geen gemakkelijke periode. Maar op hun trouwdag (11 juni 2009) zijn al hun broers en zussen aanwezig. Met hen heeft Danielle in korte tijd een hele goede band opgebouwd. De bruiloft wordt zodoende voor Erik en Danielle toch de mooiste dag uit hun leven.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Fernanda en Ynze Fernanda&Ynze ©
Succesverhaal - Fernanda en Ynze
Succesverhaal - Rebekka en Robert Copyright unknown ©
Succesverhaal - Rebekka en Robert
Succesverhaal - Janny en Jermain Jermain&Janny ©
Succesverhaal - Janny en Jermain
Reacties (3)
  • Nee man, die is lekker vrolijk "in bed with E&D" smiley
    Blauwtje | 16-05-2011 | 16:24 | NL
  • De foto is wel een afknapper he? smiley
    Erik | 16-05-2011 | 09:45 | NL
  • smileysmiley smileysmiley smileysmiley smileysmiley smileysmiley smileysmiley

    Wow waren alle liefdesverhalen maar zó mooi en humoristisch! Ik begin weer een beetje in de liefde te geloven, aaah....

    Ennu: Lang leve chocola!

    Oh, ennu ook: alvast gefeliciteerd voor 11 juni!

    Nou, lijkt 10 juni me een geweldige dag om alvast in de mood te komen, aaaah met een feestje in Zwolle! Gezellig!
    Blauwtje | 16-05-2011 | 00:20 | NL