christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Rebekka en Robert

Succesverhaal door , , Reacties: 2, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 14:20
Rebekka, alias Lekkerbekje, is lid van de ‘juffies en mees’ school. In deze school stelt ze eind maart 2009 de vraag of er nog iemand een leuke 1 april-grap weet om uit te halen met de kids uit de klas. Ze krijgt een reactie van Robert. En daar blijft het voorlopig bij.

Wie is de mol?

In mei van dat jaar organiseert Rebekka samen met een ander lid van Funky Fish het ‘Wie is de mol uitje voor Funky Fishers’. Een behoorlijk aantal mensen geeft zich ervoor op, maar er is plaats voor meer. Omdat onderwijs-mensen voor zulk soort dingen vaak te porren zijn, denkt Rebekka weer aan Robert. Ze stelt hem de vraag of het hem leuk lijkt om mee te doen. Robert stribbelt nog wel wat tegen (hij heeft het programma namelijk nog nooit gezien), maar uiteindelijk lijkt het hem wel leuk. Dat is het begin van meer contact: ze gooien wat flesjes heen en weer.

De klik op het strand

Op zaterdag 20 mei is het zover, wie is de mol ‘in het echie’! Dit spektakel vindt plaats in Katwijk, bij Rebekka thuis en op het strand natuurlijk. Robert carpoolt dan met wat andere visjes vanuit Zwolle en omgeving die kant op. Het is een superleuke en gezellige dag. Het klikt sowieso tussen alle deelnemers al goed, maar tussen Robert en Rebekka klikt het wel erg leuk. Na deze dag sturen ze elkaar nog meer flesjes en krijgen ze snel zin om elkaar weer in het echt te ontmoeten.

De kriebels

Begin juni komt Robert weer een bezoekje brengen aan Katwijk. Dat bezoekje is niet compleet zonder een zonsondergang op het strand: het is het begin van meer dan vriendschap. Begin juli zal er een vervolg op ‘Wie is de mol live’ plaats vinden in Zwolle. Rebekka is natuurlijk van de partij! Omdat het nogal een eind rijden is en Rebekka liever niet zo vroeg op wil staan, biedt Robert haar aan dat ze vrijdag alvast bij hem kan komen. Vrijdagmiddag blijkt dat de meeting onverhoopt niet door gaat. Desondanks gaat Rebekka toch naar Zwolle. Samen met Robert maakt ze er een heel gezellig weekendje Zwolle van.

Een vakantie zonder hem

Niet veel later begint de lange zomervakantie. Rebekka gaat 2 ½ week naar Thailand. Daar merkt ze dat ze Robert toch wel erg mist. Hij mist haar ook, ze krijgen het gevoel dat hun relatie nu wel heel echt begint te worden. Bij terugkomst wacht Robert op Schiphol haar op en de rest van de vakantie besteden ze zoveel mogelijk samen. Na de vakantie worden er elk weekend flink wat kilometers gemaakt om elkaar te zien. En elke doordeweekse dag begint met flessen via de datingsite.

De stormachtige dag

Ze zijn het rijden op een gegeven moment zat. Ze vinden dat daar verandering in moet komen en ze smeden een plan: op 15 oktober 2010 trouwen ze. Het is een stormachtige dag, vooral aan het strand, maar ze genieten enorm. En dat doen ze nog steeds!

P.s.: genieten deden ze ook op 7 mei jl., toen ‘Wie is de mol III’ werd gehouden! Het Goudvis maandabonnement dat Robert en Rebekka krijgen voor hun succesverhaal gaat naar Klaaske, die het uitje won.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Erik en Danielle  Erik ©
Succesverhaal - Erik en Danielle
Succesverhaal - Janny en Jermain Jermain&Janny ©
Succesverhaal - Janny en Jermain
Succesverhaal - Grietje en Andreas Grietje ©
Succesverhaal - Grietje en Andreas
Reacties (2)
  • Aaaah leuk dat het verhaal nog op de nieuwspagina staat, kunnen we nog even checken wie de goudvisdagen heeft gewonnen!

    smiley
    Blauwtje | 14-05-2011 | 22:59 | NL
  • Jij bent de mol Barto!!!
    Robert | 28-04-2011 | 21:17 | NL