christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Doretta & Levi

Succesverhaal door , , Reacties: 2, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 14:15
Het is begin mei 2006 als Doretta voor het eerst meegaat met een uitje van Funky Fish. Een paar van haar vrienden op de christelijke datingsite hadden daarop aangedrongen. Doretta staat inmiddels een jaar ingeschreven, maar vindt de uitstapjes met andere Funky visjes steeds te ver weg. Dit is het eerste feestje vlakbij huis, in hartje Utrecht. En dus gaat ze.

Actie

De meeting is heel gezellig. Op het feestje is ook Levi. Hij is net als Doretta meegenomen door wat Funky Fish vrienden en fungeert als BOB voor het groepje waarmee hij op stap is. Doretta praat met verschillende mensen en raakt zodoende ook in gesprek met Levi. Ze vindt hem een interessante jongen. Interessant genoeg in ieder geval om nog eens navraag over hem te doen bij een vriendin. Toch besluit Doretta dat hij vooral maar een interessante jongen moet blijven. Verdere actie is voor haar niet nodig. Ze zit per slot van rekening niet op FunkyFish.nl om een vis aan de haak te slaan.

Meer dan interessant

Levi denkt daar anders over. Voor hem was het gesprek met Doretta meer dan interessant. Een paar dagen na het feestje in Utrecht kan hij het dan ook niet laten om Doretta een flesje te sturen. En hij krijgt reactie. Na wat heen en weer gemaild te hebben, schrijft Doretta in een spontane bui: ‘Nou, dan kom je toch een bakkie doen?’ Levi vindt het meer dan prima.

Verliefd

Na het bakkie thee volgen nog een film en een etentje. En langzaam krijgen zowel Levi als Doretta vlinders. Allebei zijn ze erg spontaan en die spontaniteit vormt een wederzijdse aantrekkingskracht. Na een paar dates spreken ze af om samen naar het Flevofestival te gaan. En dan kunnen ze er uiteindelijk niet meer om heen: ze zijn verliefd.

Funky bruiloft

Op 3 januari 2007 beklimmen Levi en Doretta samen de Domtoren. Boven aangekomen gaat Levi voor Doretta op zijn knieën en vraagt haar ten huwelijk. Op 12 augustus 2008 trouwen ze op dezelfde plek. Er worden foto’s gemaakt bij de Domkerk en later volgen receptie, diner, kerkdienst en feest. De bruiloft van Levi en Doretta wordt mede door de aanwezige Funky Fish vrienden een erg funky dag.

Honeymoon

De huwelijksreis gaat naar Zwitserland waar het kersverse paar middenin augustus in de sneeuw belandt. Ze denken een kortere weg naar hun bestemming gevonden te hebben, maar komen vervolgens over een bergpas en door de Gotthard tunnel. Het is dan ook een enorme opluchting als ze na uren de eerste parkeerplaats na de Gotthard tunnel oprijden. Hun avontuur samen is begonnen.

Grote liefde

Levi en Doretta zijn het levende bewijs dat je via Funky Fish je grote liefde kunt vinden. En ze hebben zelf ervaren dat je de liefde vindt op het moment waarop je het niet verwacht.


Heb jij ook een succesverhaal? Laat het ons weten en ontvang een maand als Goudvis kado!
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - JanneMarie en Bjørn JanneMarie&Bjorn ©
Succesverhaal - JanneMarie en Bjørn
Succesverhaal - Geja & Johan onbekend ©
Succesverhaal - Geja & Johan
Succesverhaal - Alexandra en Johan Alex&Johan ©
Succesverhaal - Alexandra en Johan
Reacties (2)
  • Wat leuk zeg, het begon met die meeting! Haha ik heb helemaal niet doorgehad dat jullie met elkaar praatten.
    Haha dat was een erg leuke meeting, m'n eerste echte leuke gezellige!!
    Blauwtje | 10-02-2011 | 00:40 | NL
  • En wat was levi zenuwachtig dat jaar op Flevo smiley
    Marc | 09-02-2011 | 13:44 | NL