christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Geja & Johan

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 14:15
Geja wordt in 2007 door een kennis op FunkyFish.nl gewezen. Ze is op zoek naar christelijke vrienden en vriendinnen en schrijft zich meteen in op de datingsite. Al vrij snel leert ze verschillende mensen kennen op de site. Over het idee dat ze ook een partner zou kunnen vinden via internet is Geja sceptisch. Desondanks zorgt God ervoor dat ze via FunkyFish.nl de liefde van haar leven vindt.

Op zoek naar vriendschap

Geloof is belangrijk voor Geja. Funky Fish wordt voor haar daarom een grote ontdekkingsreis. Ze komt er in contact met mensen die net als zij over het geloof nadenken. Dat zorgt voor vele uurtjes van gezellige en diepgaande gesprekken. Geja wordt lid van verschillende Funky scholen. Van één van die scholen is ook Johan lid. Geja en Johan komen met elkaar in contact vanwege hun gemeenschappelijke interesse voor vrachtwagens. Het contact is vriendschappelijk. Johan heeft op dat moment een vriendin en Geja heeft net een nare periode achter de rug. Meer dan vriendschap met mannen hoeft van haar ook niet.

Via vrachtwagens naar geloof

Als vrachtwagenchauffeur weet Johan veel over vrachtwagens. Geja vindt vrachtwagens prachtig om te zien, dus gaan de meeste chatgesprekken tussen Johan en haar over dat onderwerp. Ondertussen praten ze ook steeds vaker over geloof, want dat is ook voor Johan heel belangrijk. Inmiddels is zijn relatie uit. Geja en Johan blijken daarna ook over omgaan met verdriet goed te kunnen praten. Zo zijn ze elkaar tot steun.

Negerzoen

Het is begin 2008 als Geja een aantal visjes uitnodigt voor haar verjaardag. Ze organiseert een high tea en ook Johan is van de partij. Geja: “Op een gegeven moment pakte ik een negerzoen en zei tegen Johan: ‘Zeg ‘s dat ik het niet durf!’ Toen zei hij: ‘Dat durf je vast wel’, waarop ik zei ‘inderdaad’ en hem een negerzoen op zijn neus drukte.” Johan blijft tot nadat de laatste gasten zijn vertrokken. Op geheel eigen wijze helpt hij Geja daarna met de afwas. Het eerste glas dat hij pakt, breekt in stukken. Na de afwas drinken ze samen koffie en concluderen dat ze een hele gezellige dag hebben gehad, waarin ze ook veel met elkaar hebben kunnen praten.

Kriebels

Pas als Johan naar huis is, merkt Geja hoe erg het kriebelt en hoe leuk ze hem eigenlijk vindt. Een week later komt Johan weer langs bij Geja. Johan woont op de Veluwe en Geja in Groningen. Ondanks de afstand besluiten ze om een relatie te beginnen. Ze spreken af dat ze wel zullen zien waar het schip strandt. Elk weekend zien ze elkaar. Geja reist in haar vrije weekenden naar Johan. In de weekenden waarin Geja moet werken, komt Johan naar Groningen. En elke dag hangen ze een uur, anderhalf uur of langer aan de telefoon.

De grote dag

Acht maanden later, op 13 december 2008 verloven Geja en Johan zich en op 19 juni 2009 stappen ze in het huwelijksbootje. Een dag die ze nooit meer zullen vergeten. Vooral de kerkelijke inzegening is speciaal. Ze helpen zelf mee aan de organisatie van de kerkdienst. Hun bruiloft is een geweldige dag die ze vieren met al hun dierbaren, familie en vrienden, en bovenal God!

Heel bijzonder cadeau van God

Geja en Johan zijn heel gelukkig samen. Ze zijn God eeuwig dankbaar dat Hij ze bij elkaar heeft gebracht. En God heeft hen inmiddels nog een heel bijzonder cadeau gegeven. Op 28 augustus 2010 zijn ze de trotse ouders van zoontje Gideon geworden.


Heb jij ook een succesverhaal? Laat het ons weten en ontvang een maand als Goudvis kado!
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Doretta & Levi Levi & Doretta ©
Succesverhaal - Doretta & Levi
Succesverhaal - Alexandra en Johan Alex&Johan ©
Succesverhaal - Alexandra en Johan
Succesverhaal - Deborah & Stefan Deborah&Stefan ©
Succesverhaal - Deborah & Stefan