christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Corine & Sebastiaan

Succesverhaal door , , Reacties: 2, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 13:42
Eigenlijk vond Corine internetdaten afschuwelijk. Toch schreef ze zich in op FunkyFish.nl. 'Je moet er toch iets voor over hebben om iemand te vinden buiten je eigen omgeving', dacht ze.

Reactie

Corine: "Inschrijven op FunkyFish.nl kostte me echt de nodige moeite. En toen ik er eenmaal op stond, was de eerste die reageerde een man van 38, terwijl ik zelf net 26 was! Maar ik hield vol en in januari 2008 reageerde Sebastiaan op mijn profiel. Hij gooide een eerste flesje en daarna volgden nog wat korte berichtjes. Al snel hebben we emailadressen uitgewisseld. Het profiel van Sebastiaan sprak me aan omdat hij echt liet zien wie hij is en welke plek God in zijn leven heeft. Verder is hij heel actief, eerlijk en sportief. Hij had een foto op zijn profiel van hemzelf tijdens de halve marathon. En ik dacht: 'Mooi figuur zeg!' "
Sebastiaan: "Wat ik mooi vind aan Corine, en wat me aansprak in haar foto en profiel, is dat ze zo open en transparant is. Ze is eerlijk, vrolijk en spontaan en heeft haar hart aan God gegeven."

Mexico

Corine: "Kort na ons eerste contact ging Sebastiaan vijf weken op vakantie naar Mexico. Daardoor werd ons eerste afspraakje uitgesteld. De avond voordat Sebastiaan wegging, belde ik hem en vroeg of hij alles al had ingepakt en of hij zijn malariatabletten niet was vergeten. Hij vond het leuk dat ik zo met hem meeleefde. Na dat telefoongesprek dacht ik: 'Wat zou ik hem graag ontmoeten! Zijn stem is al zo mooi!' Tijdens zijn vakantie bleven we mailen over werk, hobby's, familie, kerk enzovoorts. Zodra hij terug was van vakantie spraken we af."

Vlinders

Sebastiaan: "Op weg naar de eerste ontmoeting met Corine, in de trein naar Zwolle, voelde ik al vlinders. En toen ik haar op het station zag, was ik even van de kaart. 'Wat een leuke, spontane meid zeg!', ging het door me heen."
Corine: "We hadden afgesproken om ergens wat te gaan drinken. 'Onder moeders paraplu' liepen we vanaf het station samen naar de Irish Pub. We hebben een avond lang gekletst. Het klikte gewoon heel goed. We hebben daarna wekelijks afgesproken. We genoten van samen uit eten gaan, wandelen, filmpjes kijken, schaatsen en vrienden en familie ontmoeten. Sebastiaan woonde in het centrum van Groningen, waar we vaak gingen winkelen."

Super Verliefd

Sebastiaan: "Via de mail had ik al laten doorschemeren dat ik meer voor haar voelde. Na een paar keer afspreken, wist ik het wel. Maar Corine had wat meer tijd nodig om de indrukken een plek te geven en mij toe te laten in haar hart. Daar heb ik op gewacht. Toen ging het snel. We waren super verliefd. In het begin was het natuurlijk wennen en spannend. Nog voor het wat werd, heb ik tegen een vriend gezegd dat als het iets werd, ik met haar ging trouwen. Dat gevoel had ik gewoon."
Corine: "Het allerbelangrijkste vinden we allebei onze relatie met God. Daarin merken we echt een stevige basis. Een kado van God. Voordat ik Sebastiaan ontmoette, kon ik me bijna niet voorstellen dat ik zoveel van een man zou kunnen houden. Onze relatie maakt me echt completer."

Feest


Corine: "Op 3 juli 2009 zijn we getrouwd. We hebben een super leuke dag gehad. Wat een belevenis! We wonen nu in mijn huisje op de Veluwe, dichtbij onze familie."
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Deborah & Stefan Deborah&Stefan ©
Succesverhaal - Deborah & Stefan
Succesverhaal - Sam en Elmer Sam&Elmer ©
Succesverhaal - Sam en Elmer
Succesverhaal - Jannie & Berend Jannie ©
Succesverhaal - Jannie & Berend
Reacties (2)
  • de trein naar Zwolle schijnt een heul bizondere te zijn smiley
    skoets | 05-01-2011 | 02:19 | NL
  • dit is zeker een mooi verhaal
    zo voel ik t ook en zo gaat t ook met ons samen
    zie wel heel veel vergelijkingen smiley
    Ollie | 03-01-2011 | 16:11 | NL