christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Astrid & Wouter

Succesverhaal door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 13:41
Ze had ze al zo vaak gehoord. De verhalen over dat “de ware” bestaat en ergens op de wereld rondloopt. Astrid geloofde daar eigenlijk niet zo in. Tot de zomer van 2009.

Vissen

Astrid vertelt: Ik was al een tijdje niet actief geweest op een datingsite en kwam weer eens vissen op FunkyFish.nl. Nadat ik wat zoekcriteria had ingevuld, kreeg ik verschillende pagina's met zoekresultaten te zien. Eén profielfoto sprong eruit.

Vakantie

Toen ik een paar dagen had rondgedobberd, ging ik op vakantie. Ik ging naar een georganiseerde bijbelstudieweek in België. Tijdens deze week heb ik veel gebeden. Ik heb God gevraagd of degene die voor mij bestemd was, op mijn pad mocht komen. Ik heb God daar van heel dichtbij ervaren. Dat was echt bijzonder! Na die week kwam ik weer volledig opgeladen thuis.

Stoute schoenen

Thuisgekomen ging ik weer eens rondkijken op FunkyFish.nl. En weer kwam ik dat ene profiel tegen. Het profiel van Wouter. Na vele malen zijn foto’s te hebben bekeken, en voor de zoveelste keer zijn profieltekst te hebben gelezen, trok ik de stoute schoenen aan, en gooide een fles. En die kwam aan... De klik was er vanaf dat allereerste berichtje.

Afspraakje

Nadat we een paar dagen wat heen en weer geflest hadden, ging ik naar het Flevofestival. Vanaf daar belden we elkaar voor het eerst. Door de harde muziek op de achtergrond bleef het bij een kort gesprekje. Kort daarna belden we elkaar opnieuw. En dat gesprek duurde tweeëneenhalf uur! We spraken af dat we elkaar op 27 augustus zouden gaan zien. Maar op maandag 24 augustus kreeg ik 's middags een berichtje: “Hey, heb je vanavond al plannen?” Ik had hem precies hetzelfde willen vragen.

In de wolken

We spraken af dat hij mij thuis zou ophalen, en dat we dan naar het strand zouden gaan. We hebben het supergezellig gehad, en de vonken sloegen gelijk over! Vanaf dat moment hadden we verkering. Ik was (en ben nog steeds) volledig in de wolken! Het gevoel dat je eindelijk degene hebt gevonden die bij je hoort, is niet te beschrijven.

Verrassing

Een paar maanden later, in november, stond ik na een lange dag werken op het punt om naar bed te gaan, toen ik een sms'je kreeg van Wouter: “Trek iets warms aan en kom over vijf minuten naar buiten.” Wouter woont een uur rijden bij mij vandaan, dus ik was behoorlijk verbaasd over zijn berichtje. Natuurlijk ging ik wel naar buiten om te kijken wat er ging gebeuren. En daar kwam Wouter aanrijden. Ik stapte bij hem in de auto en we reden naar het strand. Het was koud en het regende, maar desondanks liepen we het strand op. Daar vertelde Wouter me dat ik degene ben die voor hem bedoeld is en dat hij heel oud met mij wil worden. Toen ging hij op zijn knieën en vroeg me ten huwelijk! Mijn antwoord was: Ja, heeeeeeel graag!!!

Wonder

Inmiddels zijn we alweer maanden verder, en zijn alle voorbereidingen voor onze bruiloft al getroffen. Heel binnenkort geven we elkaar het ja-woord, en vragen we Gods zegen over ons huwelijk. God is zo groot! Ik ben Hem nog elke dag dankbaar dat hij dit grote wonder heeft gedaan. En dat hij mijn gebeden heeft verhoord, en mijn onzekerheden heeft weggenomen! Samen willen we voor Hem leven, en Hem dienen iedere dag opnieuw! Ik zou tegen iedereen, die op deze site komt, en dit leest, willen zeggen: degene die voor jou bestemd is, bestaat echt! Wordt niet wanhopig of onzeker. Maar heb geduld. En vraag God in je gebeden, of hij je de rust en de kracht wil geven om geduld te hebben. Hij luistert!

Heb jij ook een succesverhaal? Laat het ons weten!
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Jannie & Berend Jannie ©
Succesverhaal - Jannie & Berend
Succesverhaal - Johanneke en Tycho Johanneke&Tycho ©
Succesverhaal - Johanneke en Tycho
Een Maand Goudvis Met Jouw Succesverhaal! Unknown ©
Een Maand Goudvis Met Jouw Succesverhaal!
Reacties (1)
  • Leuk om te lezen smiley

    En wat leuk dat jullie beiden nog op FF staan (jij iets actiever dan hij smiley). Tof dat je zelf ook reageert bij dit artikel!

    Gefeliciteerd alvast en maak er morgen een héél mooie dag van! smiley
    Blauwtje | 07-10-2010 | 23:16 | NL