christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Johanneke en Tycho

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 14:12
Op zijn profielfoto stonden alleen zijn ogen. De foto viel op omdat hij op de FunkyFish.nl homepage stond. Eén blik was voldoende. Johanneke was op slag verliefd. Meteen reageren deed ze niet. Ze reageerde eigenlijk nooit op profielen. Dus deed ze dat nu ook niet. Maar ze kon die foto toch niet uit haar hoofd zetten. Een paar dagen later stuurde ze alsnog een berichtje. Ze moest toch op z’n minst een compliment maken over die ogen.

De vonk

Tycho: "Toen ik het berichtje van Johanneke kreeg en haar profielfoto op de datingsite bekeek, was ook ik meteen verkocht. Daarbij kwam nog dat één van mijn vrienden Johanneke herkende en kon bevestigen dat zij een hele leuke meid is. Wat heb je nog meer nodig voor een vonk?"

Lange gesprekken

Tycho: "In het begin hebben we veel ge-msn’d. Vaak wachtten we op elkaar wanneer we van werk of studie thuiskwamen. Daardoor begonnen onze gesprekken meestal pas om elf uur ’s avonds en eindigden ze ergens diep in de nacht. Al snel werd duidelijk dat we veel dezelfde interesses hadden. Een paar weken later hoorde ik ’s avonds via MSN van een paar vriendinnen van Johanneke dat er een feestje was. Ik werd ook uitgenodigd. En gelukkig had ik het lef om te gaan! Het was meteen gezellig. De daarop volgende weken spraken we nog een paar keer met die vriendengroep af."

Time-out

Johanneke: "Toen bedachten we dat het goed zou zijn om een keer met z’n tweeën af te spreken. We zouden naar de dierentuin gaan. Ik had nog zo m’n twijfels, dus ik wilde die dag een keuze maken om er wel of niet voor te gaan. Helaas voelde Tycho zich net die dag rot door iets wat er die avond daarvoor was gebeurd. Hij had me dat niet verteld, waardoor ik de indruk kreeg dat het niks zou worden tussen ons. Daarna bleef het een maandje stil."

Opnieuw contact

Tycho: "Uiteindelijk kwam er toch weer wat meer contact via MSN. We besloten om weer eens af te spreken. Daarna volgden er nog veel meer afspraken. Op 14 juni besloten we om ervoor te gaan, nadat we vrijdag van negen uur ’s avonds tot zes uur ’s ochtends hadden gekletst en zaterdag van drie uur ’s middags tot zes uur ’s ochtends. Dus ja, toen was het wel heel duidelijk dat er die zondag wat actie moest gaan komen!"

Vakantie

Johanneke: "Een maand nadat we verkering kregen, werden we alweer voor vijf weken gescheiden, omdat we onze vakanties al gescheiden van elkaar geboekt hadden. Dan zou je denken dat je elkaar na vijf weken verliefd in de armen vliegt, maar dat liep helaas anders. Tycho stond al te springen op Schiphol om me weer te zien, maar ik kon wel kotsen. Ik had op mijn overstap in Engeland iets verkeerds gegeten, wat er direct in het vliegtuig en daarna uit kwam. Desondanks waren we natuurlijk heel blij om weer bij elkaar te zijn."

Trouwen

Tycho: "Rond oud en nieuw besloten we om te gaan trouwen en dat werd op 10 juni 2010 bevestigd! We zijn nu gelukkig heerlijk bij elkaar (tussen al het werk en de studieboeken in). Onze bruiloft was een hele mooie en relaxte dag. Vooral het uitspreken van de beloften was indrukwekkend. En als echte visjes vond het feest plaats in het Zalmhuis aan de Maas! smiley"


Heb jij ook een succesverhaal? Laat het ons weten.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Astrid & Wouter Astrid ©
Succesverhaal - Astrid & Wouter
Een Maand Goudvis Met Jouw Succesverhaal! Unknown ©
Een Maand Goudvis Met Jouw Succesverhaal!
Succesverhaal - Rina en Laurens Laurens & Rina ©
Succesverhaal - Rina en Laurens