christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Rina en Laurens

Succesverhaal door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 14:11
“Dat doe ik dus nooit meer!”, had Rina tegen haar vrienden gezegd. Ze stond een half jaar ingeschreven op FunkyFish.nl, had verschillende contacten en vriendschappen opgedaan, maar meer zat er niet in. De paar dates die ze had gehad waren nogal tegengevallen. Ze stopte ermee. Een week later vroeg Laurens of ze met hem wilde afspreken.

Hoe zijn jullie met elkaar in contact gekomen?

Laurens: Rina gooide het eerste flesje. In mijn profiel had ik iets staan over op vakantie gaan met Beter-uit en daar reageerde zij op.
Rina: Laurens was van plan om naar Turkije te gaan en daar ging ik dus ook heen. Helaas was er voor mijn vertrekdatum te weinig animo, dus werd de reis geannuleerd. Laurens vroeg op een gegeven moment of ik dan met zijn reis mee ging, maar dat heb ik toen niet gedaan. Ik ben naar Portugal gegaan. Achteraf had ik daar wel een beetje spijt van, dat begrijp je wel!

Hebben jullie daarna snel met elkaar afgesproken?

Rina: Eind maart 2008 hadden we voor het eerst contact. We hebben vrij snel mailadressen uitgewisseld en hebben veel ge-msn’d en ge-sms’t. Eind mei hebben we elkaar voor het eerst ontmoet.
Laurens: We hadden in Utrecht afgesproken. We zijn wat gaan drinken, hebben wat rondgelopen door de stad en zijn een hapje gaan eten. Daarna zouden we nog naar de bioscoop gaan.
Rina: De bioscoop bleek al vol te zitten. Gelukkig was er in een andere bioscoop nog wel plek. Maar goed ook, want in de bios sloeg bij mij de vonk over. Tot dat moment was ik alleen maar enorm zenuwachtig geweest. Ik heb nog een sms gestuurd naar een vriendin om te vragen wat ik nu moest doen! Maar bij de film kon ik gelukkig ontspannen en kwam het helemaal goed.

Wat gebeurde er daarna?

Laurens: We liepen heel romantisch samen door de regen en onweer naar de auto.
Rina: Laurens heeft me heel netjes thuisgebracht en kwam er toen ook achter dat het een uur rijden is vanaf zijn huis!
Laurens: Afstand maakte niet uit in dit geval. Ik heb een auto. En als ik ergens voor ga, dan is het ook voor 100%!
Rina: Het weekend erna heb ik hem uitgenodigd voor het jeugdweekend van de kerk, waar we met 30 man waren! Hij werd gelijk in het diepe gegooid, zeg maar. Gelukkig was het allemaal erg gezellig.
Laurens: Daarna hebben we elkaar gezien op de EO-Jongerendag. De week erna hadden we afgesproken in Amersfoort en kregen we officieel verkering. Dat was op 21 juni 2008. Daarna zijn we elk weekend bij elkaar geweest. Het ene weekend bij mij, het andere weekend bij Rina.

En toen was het tijd voor een volgende stap?

Rina: In april 2009 zijn we een weekend weg geweest en heeft Laurens mij ten huwelijk gevraagd! Uiteraard zei ik JA!
Laurens: Ik wist dat ik haar ten huwelijk ging vragen dat weekend. Alleen dacht ik dat het wat romantischer zou zijn met kaarsjes erbij. Dus ik ging zogezegd de gehuurde fietsen wegbrengen en heel snel de kaarsjes halen, in de winkel die al bijna gesloten was! Ik ben via de uitgang naar binnen gelopen, en gelukkig hadden ze nog kaarsjes!
Rina: Typisch Laurens om dat op het laatste moment nog te regelen. En het ook nog voor elkaar weten te krijgen!

Hoe reageerde jullie omgeving op jullie 'internetrelatie'?

Rina: Voor sommigen was het wel wennen dat het via internet gegaan was. Soms hoor ik dat mensen het ‘droevig’ vinden dat je iemand via internet hebt gevonden. Mijn vrienden vonden het alleen maar leuk. Die hadden mij trouwens in eerste instantie ingeschreven bij een andere site. Nu krijg ik vaak de vraag hoe ik iemand van ‘zo ver weg’ heb leren kennen. Vaak is de reactie dan: “O ja, dat kan natuurlijk ook!”
Laurens: Mijn ouders hebben elkaar ook leren kennen via een contactadvertentie, dus ja...

Hadden jullie een funky trouwdag?

Laurens: Op woensdag 12 mei 2010 zijn we getrouwd en we hadden zeker een funky trouwdag! Het was hartstikke gezellig en we hebben echt genoten!
Rina: Het was een enorm relaxte en schitterende dag!

Zijn er al guppies (op komst)?
Rina: We hebben sinds kort twee goudvissen, telt dat ook? smiley


Heb jij ook een succesverhaal? Laat het ons weten!
Log in om te reageren.
LEES OOK
Een Maand Goudvis Met Jouw Succesverhaal! Unknown ©
Een Maand Goudvis Met Jouw Succesverhaal!
Succesverhaal - Laura en Paul Paul&Laura ©
Succesverhaal - Laura en Paul
Succesverhaal - Jeroen en Suzan Jeroen&Suzan ©
Succesverhaal - Jeroen en Suzan
Reacties (1)
  • Haha lachen, dat je eigenlijk het wel hebt gehad en dan juist die leuke vent ontmoet!

    smiley veel mazzel samen! En gezellig zo met jullie goudvisjes smiley
    Blauwtje | 27-08-2010 | 17:48 | NL