christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Laura en Paul

Succesverhaal door , , Reacties: 2, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 13:39
De huwelijken, relaties en vriendschappen die via FunkyFish.nl tot stand zijn gekomen, zijn al lang niet meer te tellen. De redactie ontvangt regelmatig trouwkaartjes en berichtjes met succesverhalen. Zo ook van Paul en Laura.

Beste redactie,

Wij hebben elkaar inderdaad via Funky Fish ontmoet! Het meest bijzondere was dat we allebei niet op zoek waren naar een nieuwe relatie, maar alleen een vriend of vriendin zochten waarmee we van gedachten konden wisselen.

We kwamen allebei uit een moeilijke situatie, en dat was al lastig genoeg. Na twee maanden intensieve flessenpost en antwoorden op vragen die we hadden, wilden we wel eens weten welke persoon er achter het profiel op de datingsite en de onduidelijke foto zat.

We hadden vrij veel overeenkomsten. De belangrijkste: ons geloof in God! Het was van beide kanten liefde op het eerste gezicht, en dat is wanneer je zo teleurgesteld bent in de liefde een verrassing op zich. Amazing!

Vanaf toen ging het heel snel. Na 10 weken vroeg Paul me ten huwelijk. En ik zei ja! We hebben samen vijf dochters, een paard, hondje en een kat. En ook die klikken goed samen. Het is voor allemaal wel even wennen, maar het gaat heel goed. Na 9 maanden zijn we getrouwd.

Wauw, ik weet nu wat echte liefde is!!! Dank U Heer!

We wonen nu in ons nieuwe huis. Intens gelukkig, en iedere dag een beetje meer. Een echt succesverhaal, een groot avontuur met mijn Funky hunk! Heel bijzonder...

Hartelijke groet van ons en Gods zegen,

Paul, Laura en dochters.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Rina en Laurens Laurens & Rina ©
Succesverhaal - Rina en Laurens
Succesverhaal - Jeroen en Suzan Jeroen&Suzan ©
Succesverhaal - Jeroen en Suzan
Succesverhaal - Naomi en Sander Sander&Naomi ©
Succesverhaal - Naomi en Sander
Reacties (2)
  • blij om te horen dat paard en kat ook erg goed samengaat smileysmiley
    iig veeeel plezier samen smiley
    Ollie | 17-08-2010 | 12:01 | NL
  • @SfS: Ware liefde heeft geen tijd nodig blijkbaar smiley

    plezier samen!
    Alexander | 16-08-2010 | 17:33 | NL