christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Jeroen en Suzan

Succesverhaal door , , Reacties: 2, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 14:11
Jeroen en Suzan ontdekken elkaar in het voorjaar van 2008 op FunkyFish.nl. Zij stuurt hem als eerste een flesje, dat hij prompt beantwoordt. Daarna volgen er uitgebreide mails, waarin ze elkaar, spreekwoordelijk, het hemd van het lijf vragen. Flessen wordt mailen en dan sms’en.

Afstand

Digitale afstanden zijn makkelijker te overbruggen dan geografische. In real life blijken Jeroen en Suzan maar liefst 300 kilometer bij elkaar vandaan te wonen. En als alle moderne communicatiemiddelen zijn ingezet, willen ze elkaar toch graag live ontmoeten.

Eerste ontmoeting

Jeroen: Als echte gentleman begaf ik me in september met het openbaar vervoer naar de onderste regionen van Nederland. De reis duurde vijfeneenhalf uur. Maar na eindeloos veel mails en sms’jes en die lange reis kwam dan toch de eerste ontmoeting, gevolgd door een urenlange strandwandeling en een lekker etentje. We hebben heel veel gepraat. We ontdekten dat we elkaar niet alleen heel erg leuk vonden, maar ook dat we veel overeenkomsten hadden. Het leek alsof we elkaar al jaren kenden.

Match made in heaven

Jeroen: Na onze geslaagde eerste ontmoeting volgde een paar weken later onze tweede date. Deze keer spraken we ergens in het midden van het land af, zodat de pijn van het verre reizen gelijk verdeeld werd. Opnieuw was er de klik. We besloten dat we graag verder wilden met elkaar. Daarna werd ons contact steeds intensiever. Eind 2008 waren we ieder weekend in een andere uithoek van het land te vinden. Onze internetmatch bleek een match made in heaven te zijn. We bleken erg goed bij elkaar te passen.

In hogere sferen

Jeroen bracht de relatie letterlijk in hogere sferen door Suzan in april 2009 tijdens een privé-ballonvaart hoog boven het Twentse landschap ten huwelijk te vragen. Ze zei ‘ja’. (Volgens Jeroen deed ze dat vooral omdat ze anders uit het mandje zou worden gegooid). Op 9 september 2009 was het zover. Na lang wikken en wegen en om lange reistijden voor familie en vrienden te voorkomen, trouwde het stel op een voor iedereen, behalve henzelf, onbereikbare plek: tropisch eiland Mauritius. Het was een prachtige trouwdag en huwelijksreis.

En verder

Jeroen: We zijn nu bijna een jaar getrouwd. Tegen iedereen willen we zeggen dat daten via internet echt een handig middel kan zijn om een geschikte, christelijke levenspartner te vinden. Daten via een christelijke datingsite is wat ons betreft echt een uitkomst. Zonder Funky Fish waren we er nooit achter gekomen dat God ons voor elkaar bestemd heeft, ook al woonden we eerst 300 kilometer bij elkaar vandaan.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Laura en Paul Paul&Laura ©
Succesverhaal - Laura en Paul
Succesverhaal - Naomi en Sander Sander&Naomi ©
Succesverhaal - Naomi en Sander
Succesverhaal - Annemarie en Jan Jan & Annemarie ©
Succesverhaal - Annemarie en Jan
Reacties (2)
  • Ja, wat Jeannette zegt, die foto wil ik ook wel in het groot zien!

    En wat een geweldig verhaal weer, zeg, echt een succes story!! smiley
    Blauwtje | 26-07-2010 | 01:34 | NL
  • Gefeliciteerd!
    WijntjeDoen | 23-07-2010 | 12:59 | NL