Blog - Stil maar, wacht maar, alles wordt nieuw!

Door datingsite- en communitylid ,
Bekeken: 267 | Funked: 0 | Reacties: 9
Stil maar, wacht maar, alles wordt nieuw…

Een liedje uit mijn jeugd.
Zo troostend vond ik dat…
Ik zong het voor mezelf als bemoediging, als ik verdrietig was, of bang.
Stil maar, wacht maar, alles wordt nieuw…..

Niet de hele tekst klopt niet met wat ik geloof. Ergens komt de zin : Nooit gebeurt er een wonder. Nou, dat geloof ik alvast niet. Natuurlijk gebeuren die wel.
Niet zoveel als we zouden willen en misschien merken we ze soms niet eens op, omdat we verlangen naar iets anders dan wat God ons geven wil.
Soms zijn de dingen van God zo verpakt… dat we ze niet herkennen.
Miracle in disguise…
Maar ze zijn er wel.

Vandaag val ik terug op die woorden. Die troostende woorden.
Het voelt als een koestering van God… een zachte stem in mijn oor… een arm om mijn schouder.

Even schuilen bij God, de Vader.
En beseffen… dat alles uiteindelijk goed komt.


Lees andere blogs van deze schrijver, reageer of ga terug naar het overzicht
Reacties
Log in om te reageren.
Christelijke datingsite en community FunkyFish.nl is in 2002 opgericht om christenen een online ontmoetingsplaats te bieden. Omdat community's toen onbekend waren, begon FunkyFish.nl als christelijke datingsite. Vanaf 2006 is de website steeds meer een christelijke community geworden. Nu komen christenen (protestanten en katholieken) op de grootste, christelijke datingcommunitiy om te daten, een relatie te vinden, om vrienden te maken, een reis te boeken, leuke blogs te lezen, en uitjes te organiseren. Kvk: 32120414, BTW: 817404892B01