christelijke datingsite en community header

Blog

Stil maar, wacht maar, alles wordt nieuw!

Door datingsite- en communitylid ,
Bekeken: 354 | Funked: 0 | Reacties: 9
Stil maar, wacht maar, alles wordt nieuw…

Een liedje uit mijn jeugd.
Zo troostend vond ik dat…
Ik zong het voor mezelf als bemoediging, als ik verdrietig was, of bang.
Stil maar, wacht maar, alles wordt nieuw…..

Niet de hele tekst klopt niet met wat ik geloof. Ergens komt de zin : Nooit gebeurt er een wonder. Nou, dat geloof ik alvast niet. Natuurlijk gebeuren die wel.
Niet zoveel als we zouden willen en misschien merken we ze soms niet eens op, omdat we verlangen naar iets anders dan wat God ons geven wil.
Soms zijn de dingen van God zo verpakt… dat we ze niet herkennen.
Miracle in disguise…
Maar ze zijn er wel.

Vandaag val ik terug op die woorden. Die troostende woorden.
Het voelt als een koestering van God… een zachte stem in mijn oor… een arm om mijn schouder.

Even schuilen bij God, de Vader.
En beseffen… dat alles uiteindelijk goed komt.
Lees andere blogs van deze schrijver, reageer of ga terug naar het overzicht
  • Het voordeel van de twijfel
    De dag begon met twijfel en vraagtekens. Het begin van acceptatie, dat dingen nu eenmaal niet altijd zo lopen als je graag zou willen. Alsof ik dat nog niet wist trouwens…. Wat is het toch absurd dat je nog steeds van slag en verdrietig kunt...
  • God, zet me stil....
    Luisteren naar je gevoel. Echt luisteren naar dat diepe onderbuikgevoel, dat aangeeft of de weg goed is of niet. Wat is dat toch moeilijk. Er is zoveel ruis. Verlangens. Onrust. Wensen. Dromen. Passie. Ontkenning van de situatie zoals hij is&h...
  • De tweede buit
    Daar gaat ze. Ze schiet de tuin in met een triomfantelijke blik en in haar bek een ‘muis’ … die iets te groot is om de naam ‘muis’ te dragen. Help. Ik heb geleerd van de vorige keer en ga haar niet met verontwa...
Funky Fish is een christelijke datingsite en community. De website is in 2002 opgericht om christenen (protestanten en katholieken) een online ontmoetingsplaats te bieden. Vrijgezellen en niet-singles kunnen op allerlei manier contact met elkaar maken, waaronder door te bloggen. Kvk: 32120414, BTW: 817404892B01