christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Sharon en Jan

Succesverhaal door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 22-04-2022 16:19
Halverwege het jaar 2007 meldt Sharon zich aan op FunkyFish.nl. Ze heeft een paar dates met wat leuke mannen, maar de allerleukste man ontmoet ze rond oktober 2007. Sharon ziet het profiel van Jan en besluit een flesje uit te gooien. Dat is de aanleiding voor flink wat onderling fles- en emailverkeer.

”Achteraf gezien maar goed dat ik die move maakte, want Jan bleek een nogal passief lid te zijn. Dat kwam door zijn verrassende reden voor aanmelding. Hij was in die periode actief als dj, en googelde wat naar "mix-contests", dj-wedstrijden dus. Hij vond er eentje op een Funky Fish-feest, in Utrecht, waar hij woonde. Om mee te kunnen doen moest hij wel lid zijn, dus meldde hij zich aan. Uiteindelijk ging de contest wegens een gebrek aan deelnemers niet door, maar toen was ons contact al gelegd.”

Sharon en Jan kiezen voor een originele eerste date. Ze gaan snowboarden in Snowworld. “Dat was nadat ik Jan had verteld dat ik met collega's zou gaan snowboarden. Gezien mijn ontbrekende ervaring op latten of boards en Jan's interesse in snowboarden, was de date snel bedacht. Best spannend om zomaar met een "onbekend" persoon een autorit van anderhalf uur te maken en dan ook nog uit mijn comfortzone... Maar gezellig was het wel. Jan heeft hard gelachen om mij, want niet alleen ging de rits van mijn skibroek stuk, ook moest de sleeplift worden stilgezet omdat ik perse naar boven wilde als groentje. Het synchroonboarden ging wel heel goed gelukkig, al bleek ik geen natuurtalent te zijn.”

Tussen het boarden door hebben Sharon en Jan leuke gesprekken. Ze blijken een goeie klik te hebben. Al met al duurt hun eerste date maar liefst tien uur. Drie dates later is het serieus “aan” tussen de twee. Het jaar 2008 begint goed voor hen. Anderhalf jaar later vraagt Jan Sharon ten huwelijk in Italië.

In mei 2010 trouwt het stel. “We hadden een fantastische bruiloft in Almere, op de allereerste warme dag van dat jaar. In de kerkdienst kwam onze ontmoeting via FunkyFish.nl inclusief Jan’s vreemde aanmeldingsprocedure nog aan bod. We sloten af met een topfeest met brassband als surprise-act in een strandtent aan het Almeerderzand.”

Inmiddels zijn Sharon en Jan ruim vierenhalf jaar getrouwd. In januari van dit jaar kregen ze een dochtertje. “Je snapt dat ik mensen altijd aanmoedig zich in te schrijven op FunkyFish.nl en door te zetten met daten. Ook al is het spannend, het kan mooi uitpakken!”
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Ilse en Jasper Funky Fish ©
Succesverhaal - Ilse en Jasper
Succesverhaal - Femmy en Remco Funky Fish ©
Succesverhaal - Femmy en Remco
Succesverhaal - Erwin en Lisanne Funky Fish ©
Succesverhaal - Erwin en Lisanne
Reacties (1)
  • Yeah lieverds!!

    Zo trots op jullie!!
    Jullie zijn echt een succes verhaal van 2 super mooie mensen!
    God realy blessed you!!
    Your the reasen i'm on FF now hihi
    Liesje 01 | 12-12-2014 | 00:17 | NL