christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Rivka en Ruben

Succesverhaal door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 22-04-2022 15:25
Via de EO-Jongerendag hoort Ruben (27) over FunkyFish..nl. Hij is vervolgens jaren lid, zonder de ware tegen te komen. Toch geeft hij de moed niet op. Hij leert dat hoe meer hij zelf wil, hoe moeilijker het is om te daten. “En juist op momenten dat je zelf de touwtjes uit handen geeft en je inspanningen laat rusten, kan God zijn plannen ten uitvoer brengen. God heeft een plan met ons en de ware kom je tegen op het juiste moment.” En zo geschiedde.

Op één van de foto’s op het profiel van Ruben staat een foto met de tekst ‘We are just the perfect match’. Reden voor Rivka (24) om Ruben een flesje te sturen. Een intensieve mail- en sms-wisseling volgt. Het contact verwatert een tijdje, maar een jaar later leeft het weer op. Opnieuw flessen, mailen en whatsappen Rivka en Ruben uitgebreid met elkaar. En deze keer slaat de vonk over. Er volgt al snel een afspraakje bij Rivka thuis en een gezamenlijk uitje naar de bioscoop. Sindsdien zien Rivka en Ruben elkaar elk weekend. Een paar weken later zijn ze een stel.

Ruben: “Ik ben op Rivka gevallen omdat ze eerlijk en oprecht is en altijd recht door zee. Ze neemt initiatief waar ik soms te onzeker ben en daarin vult ze mij goed aan. Daarnaast heeft ze ook een heel sociaal en zorgzaam karakter. Daarin herkennen we elkaar. Verder is het heerlijk om je leven te delen met iemand die God in zijn/haar leven heeft aangenomen. Ook hierin vullen we elkaar goed aan.”

Rivka: “Ik ben op Ruben gevallen, omdat hij ontzettend lief en zorgzaam is. Hij maakt me aan het lachen en kan op de rem trappen wanneer nodig. Ik heb aan een half woord genoeg. Hij snapt wat ik bedoel.”

Ruben: “Al snel was voor ons duidelijk dat we niet meer zonder elkaar konden. In maart van dit jaar zijn we alweer een jaar samen. In oktober 2013 zijn we gaan samenwonen. Op 17 november 2013 zijn we verloofd en op 1 mei 2015 gaan we trouwen. We zijn druk bezig met het uitzoeken van trouwlocaties, trouwkaarten, kleding etc. Wij zijn hele verschillende types, maar juist dat maakt dat we elkaar perfect aanvullen.”
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Boombambi en ChiefFunk Funky Fish ©
Succesverhaal - Boombambi en ChiefFunk
Succesverhaal - Mireille en Christopher Funky Fish ©
Succesverhaal - Mireille en Christopher
Succesverhaal - Linda en Evert-Jan Funky Fish ©
Succesverhaal - Linda en Evert-Jan
Reacties (1)
  • Juist mensen met verschil, je moet elkaar kunnen aanvullen. Als je veel op elkaar lijkt is het begin leuk, maar daarna gaat het mis. En Ruben en Rivka, zien er gelukkig uit samen als ik het zo van mijn kant mag bekijken. Jammer dat Ruben vertrokken is naar het westen, maar zo nu en dan zien we ze toch nog, en ik hoop daar lang getuige van te mogen zijn. Ik ken Ruben al van toen hij klein was, en dit geluk heeft hij wel verdient.
    Petra | 11-03-2014 | 23:58 | NL