christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Lydia en Marcel

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 01-04-2022 16:21
Het succesverhaal van Marcel en Lydia leest niet als een sprookje van liefde op het eerste gezicht, maar eerder als een epos waarin eerste indrukken moeten worden overwonnen, de aanhouder wint en eerlijkheid het langst duurt. Uit deze ingrediënten komt gelukkig een verhaal waar de liefde uiteindelijk vanaf spat.

Voor hun ontmoeting op FunkyFish.nl hadden ze allebei hun oorspronkelijke enthousiasme verloren. Niemand reageerde op Marcels flesjes en Lydia begon na een aantal teleurstellende dates een beetje moedeloos te worden. Toch keek ze op zijn profiel, maar toen ze zag dat Marcel gescheiden was, klikte ze hem snel weer weg. Hij keek bij zijn laatste paar bezoekers en was onder de indruk van haar visakte. Volgens hem pasten ze perfect bij elkaar. Een lange fles volgde, waarin hij onder andere uitlegde waarom zijn scheiding hem buiten zijn schuld om was overkomen. Het antwoord van Lydia volgde snel, al gaf ze aan dat daten voor haar te vroeg was.

Marcel gaf niet op en nog geen maand later volgde dan toch een eerste date. Het plan was om te gaan vliegeren, maar er stond geen zuchtje wind. Bovendien had Lydia eigenlijk weinig zin in nòg een date en was Marcel erg zenuwachtig. Het bleek geen goede combinatie en de eerste date zien ze nog steeds als een mislukking. Toch hadden ze ontzettend goed contact en vanwege dat contact werd toch voor een tweede en derde date gekozen. Op die derde date vertelde Marcel over een vergroeiing in zijn rug, waardoor hij onterecht onzeker over kan komen. Dat was het moment waarop voor Lydia alles op zijn plek viel.

Inmiddels zijn Marcel en Lydia bijna een jaar getrouwd en zelfs al in verwachting van hun eerste kindje. Als één van de belangrijke punten in hun relatie noemen ze hoe hun eerlijkheid een bepalende factor is geweest. Vanaf het begin van hun contact hebben ze niets verborgen gehouden en gekozen om vanuit kwetsbaarheid een goede band te willen creëren. Zelfs Marcels scheiding heeft hij vanaf het begin eerlijk verteld en omdat Lydia daar doorheen prikte, had zij al een heleboel punten gescoord voordat ze elkaar ook maar hadden ontmoet. Dit raden ze ook anderen aan op FunkyFish.nl: maak je profieltekst niet te algemeen en wees daarin eerlijk. Het is beter dingen van tevoren te zeggen, dan het op een eerste date uit te moeten leggen.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Anneke en Kees  Funky Fish ©
Succesverhaal - Anneke en Kees
Succesverhaal - Jolanda & Rik shutterstock / funky fish ©
Succesverhaal - Jolanda & Rik
Succesverhaal - Anna en Wim Copyright unknown ©
Succesverhaal - Anna en Wim